Beoordelingen van Margherita Tutta La Vita Diemen

Recente recensies van Margherita Tutta La Vita Diemen

5 sterren na 354 reviews

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Easily our favourite Pizzas in town. Always great service and great Pizza.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel sneller dan aangeven, heel fijn, eten perfect!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was prima op tijd klaar om op te halen. Helaas was de lasagne te zout deze keer, vorige keer was beter.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza gegeten, de lekkerste sinds tijden

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza's zoals elke keer! Heerlijke smaakcombinaties en goed belegd. Bezorging ook niets op aan te merken.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Did not know this place...but damn yummy Italian pizza

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2nd time I tried delivery. Again way to late (2 hrs). Pizza was also not warm. When eating in or take away your pizza are awesome. Too bad the delivery experience is the worst.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Best pizza in town, always....

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Food tasted great, but unfortunately their system was in error so food was not ready when it was expected when placing the order online. When there, initial response was it would be 10 minutes, ended up being 45. In the end they comped the meal and it was delicious but very disappointed by the long wait.

Reactie van Margherita Tutta La Vita :We are really sorry for what happened, as you wrote there has been a system error which made your order to be delayed. We are aware that it can be really annoying but it was something we are not able to control and moreover we got all your payment back and the pasta was for free, we are happy that you liked it and that is why we hope to see you back soon!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

goed eten!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s altijd heerlijk en goed belegd alleen gister was het al behoorlijk afgekoeld toen het bezorgd werd. Dat is een beetje jammer.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Busy Sunday for u guys, the order took longer than anticipated at the point of order. The desserts where heavenly, beer was good too. Bud the pizza and pasta, we felt the love! Only remark for the Quattro Formaggi, a little les Gorgonzola. As this dominated the other cheeses too much, so much that I didn’t tast the Creamy cheese anymore

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kwam de bestelling in tweeen, eerst de 2 pizza's en 10/15 minuten kater de salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Being an Italian pizza place, I would have expected a better quality on the delivery products. Despite this, I don't blame you because I don't really know how it could be improved. The pizzas were not really hot and crispy as one might have had at the restaurant, but I guess is understandable because of the moisture they get during the trip, and loss of heat. On behalf of the taste, one of the best I've tried in Amsterdam, in spite of the above mentioned. The pizza margherita could have had a little bit more of muzzarella, or maybe set in a different way. The ricotta of the Paolo pizza was delicious, really! And the pesto had a beautiful amount of garlic, which completed the pizza perfectly. As for the Tiramisù... Thank you for that. I almost cried.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

very tasty, can't wait to order again!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great quality, delivery times are sometimes incredibly fast and sometimes take a while. Food always arrives hot though and is great quality

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten 👏

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit zijn echte pizza' s!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As it was always perfect and the best this time with a pain in my heart i have to say that i was dissappointed:( carpaccio pizza was without the truffle mayo which normally makes it delicious... i hope that was the one time thing...

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon geweldig

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza an sich was werkelijk waar zalig! Maar helaas lauw bij bezorging.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerlekker, goedgoed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super eten!

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s met verse ingredienten en lekker bodem, kleine pizza’s zijn ook top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker!!!!!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is lekker vlot. Belangrijker nog: heerlijke pizza's met verse ingrediënten. En krijg je het niet helemaal op? De volgende dag zijn ze ook nog lekker: pizza-ontbijt!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza en precies op aangegeven tijd kunnen afhalen.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super restaurant. Heerlijk eten voor een goede prijs..!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Margherita Tutta La Vita is het beste restaurant ter wereld.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten smaakte heerlijk en de maaltijd was bij thuis openen en eten nog goed warm

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger heeft tijdens het vervoer de pizzadozen niet horizontaal gehouden waardoor de topping deels van de pizzabodem is gegleden en op een hoopje in de doos lag.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekkere pizza & heel snel bezorgd!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk om online te bestellen, pizza was lekker!

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten, maar dat wisten wij al ! Niets aan veranderen , jullie zijn de lekkerste en alles was correct voorelkaar ! Tot de volgende keer 👍😉

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sempre buono il migliore della zona

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren heerlijk, zoals altijd. Ondanks dat we om 17:00 uur onze bestelling hadden geplaatst om om 18:30 de pizza's te laten bezorgen, kwam de bezorger pas om 18:50 (en het restaurant zit op minder dan 10 minuten fietsen). De vorige keer waren ze ook al een kwartier te laat... verbeterpuntje dus!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer SUPER

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Best Pizza in Amsterdam, really good !! good service, cool staff.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas niet zo'n goed review. Kregen eerst een mail dat de pick up tijd 19.10 was, bij aankomst bleek er een tweede mail gestuurd met pick up tijd 20.00... De pizza's zagen er lekker uit en rijkelijk belegd maar de bodem bleek nattig, soppig en te dik. Pizza zelf ook beetje smakeloos. Echt een tegenvaller.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 grote teleurstelling pizza was door elkaar geschut alles wat op de pizza moest liggen lag ernaast en cheese cake alleen de verpakking . Onmiddelijk contact op genomen met de zaak en bestelling werd ook direct gecorrigeerd echter geen extra parmazaanse kaas wel betaald cheese cake erg lekker maar zo'n klein stukje voor €4,50 en dat na 3 kwartier wachten had wel wat groter verwacht.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten net als altijd maar bezorging was een echte ramp gisteren, met meer dan 45 mins vertraging. We worden echter gebeld dat het wat langer zou duren dus dat was netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Pasta met truffelsaus was super.

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heel lekker zoals altijd

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima kwaliteit tegen een goede prijs. Heel fijn dat je ook een kleine pizza kunt bestellen. Het eten wordt snel bezorgd. Niets dan lof.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren smakelijk. Tiramisu kwam overduidelijk uit de vriezer. Kon zo de vuilnisbak in.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As usual! Simply the best!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burrata e Proscutto was weer heerlijk, 3 soorten pizza’s zalig, maar desert was echt een afknapper deze keer. Cheesecake droog , vreemde smaak en canolomisu eveneens droog en gewoon niet lekker. Gewoonlijk nemen we de tiramisu en die is altijd heerlijk.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer goed! Expres op tijd besteld, vaak druk op vrijdag. Met een half uur waren de pizza’s bezorgd.

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza top. Tiramisu 'na favola. Bentornati!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious Italian pizzas en pastas served by lovely Italian 🇮🇹 people.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle levering

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

fantastic pizza and service. Great that they now deliver.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Delicious and great value

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bravo! Beste Pizzeria in Nederland

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en desserts. Pizza’s waren rijk gevuld en nog echt heet toen ze bezorgd werden. Top!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s van te voren besteld en exact op het afgesproken tijdstip stond de bezorger voor de deur. Het smaakte weer uitstekend!!

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Best pizza I’ve ever had! Tasted just like Italy, delizioso!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer geweldig! Perfect op tijd en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza is always amaizing!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza's met heerlijke buratta

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza model anders dan gewend, maar smaak goed. Via internet besteld, werd aangegeven dat de bestelling 19:50 klaar zou zijn, bleek in een mailtje 20:10 te zijn geworden, maar we liepen pas 20:25 met het eten weg.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk zoals altijd. Bezorging eerder dan aangegeven tijdstip, dus helemaal top!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love de vibe van dit restaurant. Ik heb tijdje in Milaan gewoond en voelde me weer even een weg banen door de Italiaanse sferen omdat het allemaal zo Italiaans gebleven is. Fijn! En in combinatie met het gebruik van echte italiaanse ingredienten en bereidingswijzen eet ik hier graag mn pizza of pasta of tiramisu ;-) met een Peroni natuurlijk.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op beide pizza's is er in plaats van rucola heel veel sla over de hele pizza. We weten niet of het een fout was of dat het een vervanging was maar we hadden het liefst dan niets gehad. We hebben alles er af gehaald wat wel zonde is maar daarnaast toch wel lekkere pizza gehad.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best Pizza in NL!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beoordeling kwaliteit ligt er niet in dat de pizza niet smaakvol zijn maar meer in het feit dat ze bij aankomst taai zijn. Ze zijn te veel afgekoeld. De bezorging is een prima idee als je de deur niet uit wilt en voor nu omdat je nog niet uit eten kan. Wat je goed kan hoor bij Margherita!! Maar misschien moeten jullie een andere manier zoeken om het eten (wij hadden Pizza's) goed op temperatuur bij de klant te bezorgen. Waardoor de pizza lekker knapperig blijven.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolutely amazing! The best pizza in town!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 van de 4 pizza’s waren heerlijk, 1 pizza (met zalm) was te zompig en daardoor niet lekker meer. Te dik belegd en/of niet zo geschikt voor bezorging. Die pizza bestel ik niet nog eens, maar verder heel tevreden.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestel vaak pizza la nuova, in weinig restaurants kan je echt lekkere zalm pizza's eten. Zeker de beste pizza's van Amsterdam!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza''s zijn heerlijk en lekker vers! Ik had mijn pizza's thuis laten bezorgen en ze waren nog lekker warm. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fast and delicious

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere pizza gehad In het restaurant, maar sinds we het thuis bezorgd kunnen krijgen, lang niet zo lekker meer. Zachte bodem en kaas helemaal niet goed gesmolten, alsof de pizza te kort in de oven heeft gezeten. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat heerlijk dat we ook de fantastische pizza’s thuis kunnen laten bezorgen. Gewoon via de eigen website en betalen met iDeal. Ideaal! Je wordt keurig per mail geïnformeerd over de status van je bestelling. En omdat we dichtbij de houtoven wonen duurde het niet lang. Als ze dan ook nog bezorgd worden door de maestro zelf, dan is ons diner compleet! Super veel dank en we komen ook weer snel langs.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldige pizza die precies op tijd klaar was! Waarschijnlijk bestel ik vandaag weer eentje :p

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling afgeleverd op de juiste tijd en warm ook niet onbelangrijk. En de kwaliteit zoals we gewend zijn gewoon goed, lekker gegetenen. Top zo bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzabodem was helaas niet gaar, bij beide pizza’s die we besteld hadden. Erg jammer want hierdoor maar enkele happen gehad. Ingrediënten wel goed van smaak. In potentie een goede pizza wel.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best pizza in Amsterdam!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza zoals Pizza hoort te zijn. Helemaal top. Ben blij dat Margheritatuttalavita is gaan bezorgen.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

T blijft fantastisch eten!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, bezorging stipt op tijd.

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! ❤️

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd geleverd en heerlijk als altijd!

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizzas

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

True Italian Pizza, best pizza around Amsterdam!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza's van Amsterdam en omstreken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo als altijd weer super lekkere pizza . En snel geleverd. Volgens mij is dit de beste pizzaria buiten Italië.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, goede communicatie over de bestelling. Wachttijd 55 minuten wat aan de hoge kant, maar voor ons net erg.

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very good pizza!!! Fast delivery. Excellent

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was de eerste keer dat we bij dit restaurant eten bestelden. Ons eten werd echt ontzettend snel bezorgd, ik had expres iets eerder besteld met het idee dat het nog wel een uur kon duren, maar binnen een half uur kwam de bezorger al :) ravioli was echt heel lekker, had misschien ietsje meer kunnen zijn maar smaken waren echt heerlijk. Pizza was ook top, was alleen beetje lauw geworden. Wanneer de restaurants weer open mogen komen we zeker een keertje eten bij jullie :) thanks!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn zoektocht is voorbij . De perfecte pizza gevonden.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza's waren zoals altijd top. Hoewel ik liever in de pizzeria zit (loopafstand van mijn huis), is afhalen voor ons een goed alternatief. Een aanrader!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd door nette jongen. Lekkerste pizza's van Diemen.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best pizza in Holland, trust me

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren koud helaas en tevens 20 minuten te laat (terwijl ik al 's middags had besteld). De pizza's waren lekker en goede kwaliteit, maar helaas doordat het koud was niet meer zo.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren niet erg warm. Bestelling gepland om 18.15 werd al afgeleverd om 17. 55 uur.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was WEER super. Bedankt.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd bezorgt. Prima pizza's, maar dat wisten we al van voor de C-tijd

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellente service. Bezorging was op tijd (ik woon niet in diemen) dus dat was fijn. Ik kreeg een verkeerd pastagerecht en na het bellen meteen geregeld dat ik de goede zou krijgen. Ook deze was snel geleverd!

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend goed ga zo door

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

echte pizza

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De korst en aantal toppings waren pik zwart verbrand helaas. Verder prima pizza voor de delen die niet verbrand waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel de pizza lekker van smaak was vonden we het jammer dat de pizza lauw was en daardoor erg taai was geworden. Ook de lasagne was koud en de hoeveelheid is voor een volwassen man echt te weinig. Wij weten uit ervaring dat wanneer je pizza of iets anders in het restaurant eet van goede kwaliteit is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastic pizza. The buratta starter is amazing!

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always amazing!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging klopte met de bestelling, top! De pizza’s waren ook goed warm. Het werd helaas wel een half uur later bezorgd dan via de mail gemeld was...

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absolutely beautiful food!!!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrr

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal kwamen wij wekelijks in het restaurant om te eten of een pizza te halen. Wij zijn dus heel blij dat ze nu bezorgen. De bestelling was er snel en het eten zoals altijd helemaal al top!!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goddelijk, zoals altijd.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's, als altijd! Heerlijk en smakelijk. De kwaliteit die we van Margherita gewend zijn. Wat een geluk dat jullie in Diemen zitten! Bravo! Maar de bezorging!! Wat een onbeleefde en sjagrijnige jongen die de pizza's bracht. Jammer, past niet bij jullie altijd zo vrolijk team.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd heeeeerlijk!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd en goddelijk lekker.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Buonissima come sempre. Ieri ne ho provato una nuova "li mortazza tua", ottima!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Thanks for the delicious pizzas and good service, it was a joy to enjoy your food as usual!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always, good an honest food, very good we can now order online. I hope this online will stay, but will understand if it's not possible

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super makkelijk bestelsysteem, snel bezorgd en vooral super heerlijke gerechten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt mega lekkere pizza!!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd gruuwlijke pizza's!! Stefano kwam m zelf brengen! LOVE voor deze zaak! Vulcano extra Bufala en Groente!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging; pasta en pizza’s weer van goede kwaliteit (en nog warm).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top pizza, echt lekker. Grazie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk, goede bezorging en de pizza's waren voor de verandering nog goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke en rijkelijk belegde pizza, klein beetje verbrande korstjes maar de smaak was alsnog verrukkelijk!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Fantastisch goede pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing pizza and really good delivery service!!! Absolutely the best in town!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast delivery from the best pizzeria in the neighbourhood

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast delivery with a smile. Taste was a always. Thx for starting up the delivery

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker en veilig opgehaald !

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Probably the best pizza in town.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond mijn pizza niet lekker Ik had aangegeven dat ik geen mozzarella op mijn pizza wilde maar wel extra champignons Er zat wel mozzarella op en geen extra champignons De bodem was qua smaak veel te heet Ik heb mijn Pizza weggegooid Mijn man had ook mozzarella op zijn pizza wat hij niet had besteld Hij heeft zijn pizza wel op gegeten

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Even better than expected!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

the best!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

best pizza I've ever had. Great service and great people.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede pizza, snelle service, aardig personeel. Helemaal top!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza !!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd supersnel op kunnen halen (jammer dat jullie nog niet bezorgen op mijn postcode) en daarna genoten van 2 heerlijke pizza’s 🍕

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste Pizza in Diemen en de beste Tiramisu die ik in de afgelopen 10 jaar heb gegeten!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind het raar dat als je in diemen woont voor mij diemen centrum dat je 2 e bezorgkosten moet betalen en dan ook nog is minimaal 15 e moet bestellen en als je alleen bent wordt ik gedwongen meer te bestellen dan dat ik wil. Diemen is Diemen dus waarom die 2 e bezorgkosten Ik vind jullie kwaliteit echt top alleen met deze regels weet ik niet of ik nog een keer ga bestellen! Ik kwam er niet uit met online bestellen en toe ik belde krijg ik een aardige dame aan de lijn die gebrekkig nederlands sprak dat is niet echt handig laat ik het zo zeggen!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo snel! Zo lekker! Typisch van de beste pizzeria van Amsterdam e.o.. In Diemen Zuid!!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hebben hier de beste pizza's van Diemen. Ook de service is super! Wij zullen nooit meer pizza's ergens anders bestellen.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was echt heerlijk. Bestelling werd snel afgeleverd waardoor alles nog goed warm was en krokant.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's en lasagna waren weer heerlijk! Puntje van verbetering: bij het bezorgen opletten dat de pizza's recht blijven liggen en niet schuin. De kaas en topping was nu naar één helft van de pizza gegleden. Bezorger had tas schuin op de rug...

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hey guys, really happy to have a nice Italian restaurant in the neighbourhood. Really tasty pizzas, especially the tomato sauce and the mozzarella. I would also give you some feedback on what I find not always satisfying. The pizza pastry lately is quite elastic, you have to chew a lot. I see zero crispness and the sauces are licking from the pizza, it is too wet (I don't know this may be by design) so I have to fold it and it it by hand. Last time the olives were wit the taste of the cheap jar in Albert Hein, and we both know that dutch olives suck :( I will stay your customer of course, supporting the local business and hope to see more quality stuff from your kitchen. Cheers, Deko

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijke pizza! Beste pizza's die in Nederland te vinden zijn in my opinion.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers! De beste pizza ooit!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, op tijd bezorgd op duurzame wijze (fiets). Kan niet beter!

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke belegde pizza de Divina kan ik iedereen aanraden

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd. Gerechten goed op smaak. Helaas wel wat afgekoeld

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit eten, en bezorging was ook aardig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pizza’s, dit is onze vaste stek geworden voor pizza’s! Ook de aubergine lasagne is heerlijk. Kortom, dit restaurant is een echte aanrader. Nu ook voor het eerst laten bezorgen en het eten was er binnen 30 minuten, super snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best pizza in town and arrived super quick.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was delicious! Easy to change the margherita into a vegan option, which is perfect for us. We come back every single time ;)

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Everything was delicious

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top en super snelle bezorging!!!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en superlekker

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

best pizza in Amsterdam!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Buonissima come sempre!!!! Grandi ragazzi continuatie cosi!!! ❤😊

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1900 uur en daar was de verjaardagsmaal voor mijn broer. Vanuit Delft heb ik besteld en betaald en het is lekker gegeten in Duivendrecht. Thuis uit eten en toch een cadeau gegeven. Ze vonden het heerlijk.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s werden sneller dan verwacht geleverd (hangt er natuurlijk vanaf hoe druk ze het hebben) en waren nog goed heet bij aankomst en ze waren heerlijk, maar dat is altijd zo :). Dank!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Komen geregeld bij jullie eten. Voor de eerste keer in ons leven dat wij iets laten bezorgen. Mijn man werd 70 jaar gisteren en natuurlijk geen feestje, maar dat werd het wel met jullie pizza's. Het was geweldig en voor herhaling vatbaar. Lieve groetjes Jelle en Martina

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer perfect Heerlijke pizza En super personeel

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's op tijd en warm en kwaliteit zoals gewend van Margherita Tutta La Vita!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

best pizza in town!

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd!Beste pizza in Diemen.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goeie pizza fijn dat ze er ook klein zijn carpaccio prima beetje teveel rucola en truffelsaus mag wel meer naar truffel smaken vin ik

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top! Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Just perfect!

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s met goede bodem en lekker beleg. De bezorging was ruim op tijd.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Siete i migliori!! Il rotolo di carta igienica in omaggio!!!! fantastico ... ahahh stiamo ancora ridendo!!! :))) Grazie!!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is de pizza perfect. Verse ingrediënten. Als je in Amsterdam zuidoost of Diemen woont. Kan ik je zonder twijfel deze pizzeria aanrader. Zelfs als je even moet wachten is dit je geduld zeker waard!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook voor afhalen de lekkerste pizza van Amsterdam en omstreken. Toch kunnen we niet wachten tot we weer in het restaurant kunnen eten

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s zijn heerlijk. De verwachte bezorgtijd die je ontvangt is verre weg van nauwkeurig. Pizza komt altijd eerder, wat fijn is maar je moet dus wel thuis zijn op dat moment.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Your pizzas are simply perfect, keep it up! ❤️

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizzas van de wereld!

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en pasta. Tiramisu was zeer goed.

, 16-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische pizza, niet te duur en gezellig. En we hoeven er niet eens naar amsterdam centrum voor af te reizen. Pluspunten all around.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

molto gustoso

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd en écht een lekkere pizza. Aanrader!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De Pizza Vulcano is top.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd superenthousiast over jullie pizza's (vaak uit eten geweest bij jullie) en helemaal blij dat jullie nu ook bezorgen! Helaas twee zompige pizza's ontvangen waarvan alle toppings af geschoven zijn en een toetje wat meer tegen het doosje geplakt zit dan op de taartbodem. Jammer! Volgende keer maar weer zelf halen, zonder dessert..

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere pizza en bezorging op de juiste tijd!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best thing of this crisis is that they now deliver at home. Their pizzas and pastas are the best I had for years in Amsterdam region. Love you guys, you rock!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de afgesproken tijd bezorgd Heerlijk verse pizza’s, die nog naar de houtoven roken Tiramisu om je vingers bij af te likken

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat jullie nu ook bezorgen, kwam al regelmatig afhalen ;-)

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The delivery of our food was a bit late but the restaurant offered us free drinks for that. I called the restaurant to tell them that it was worth waiting cause the pizza's were absolutely delicious. I have eaten in the restaurant before and also those dishes were good. Good food and very nice people too!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super! De kids hebben er ook goed van gegeten :-)

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed en ook netjes op tijd

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De carpaccio en de pizzas waren prima, en de bezorging idem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amazing pizza and great delivery!

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was warm en tasted excellent! We ordered around 16:00 for it to be delivered at 18:00 and it arrived 20 minutes early. Not a big deal, as the delivery guy was also friendly. I would definitely order again :)

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel prettig en heel lekker Pizza’s goed warm bij ophalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, duurde ietsje langer dan aangegeven, maar de kwaliteit van de ingredienten was top!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We ordered two big Melodia pizzas. Both arrived without truffle paste, one of two arrived without champignions and parmesan (we were charged for all extras) also, we ordered tiramisu, which did not arrive at all. We love margherita tutta la vita, but this time the order was a complete screw up :(

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom geweldige pizza, proeft dat ie met liefde is bereid

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best pizza's in town. Quick delivery. Awesome food.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste pizza’s ever!

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

real pizza

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great pizza as always! We are very happy to see you deliver also in Diemen Noord during Corona-times!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

best pizza in the Netherlands

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, nog goed warm en, het belangrijkste, van de bekende top kwaliteit.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond klaar bij ophalen, warm en heerlijk!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza🥰

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede pizza's

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was fantastic - thank you!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

greatest pizza, greatest service... what else can you wish for...and the chocolate:ricotta desert is the best ever!!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, dank u wel!

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leaker retention, Snellie en correcte bezorging

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was ontzettend lekker en nog warm toen hij werd geleverd, de vrouw die het ons bracht was ontzettend aardig! Het enige wat ik heb op te merken was dat de bestelling wel een beetje laat aan kwam.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was weer geweldig, en de extra wc rol werd ook erg gewaardeerd, haha 😂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Indeed my favourite Pizzeria! Also in this thought moments they always keep it cool. When I received my pizza I get a nice funny surprise with it, a toilet paper roll 😂🤣 mitici!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious pizza, super fast delivery. Also, really appreciated the “fun” gadget they sent via delivery!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijke pizza’s. En exact op de afgesproken tijd. Kan niet beter.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste pizza die er is!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aller beste pizza! Maar... is hij nou wéér kleiner geworden????

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker alleen was het wel koud toen het werd bezorgd. We hebben de pizza zelf in de oven opnieuw opgewarmd.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste pizza's op het noordelijk halfrond!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ottima!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The Best pizza in Amsterdam - delivered at home !!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd weer genieten van een pizza!!!

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke service en bezorging. En het eten is ronduit goddelijk! Heel goede kwaliteit. Wij gaan zeker opnieuw bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel geleverd. Pizza was nog warm

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren fantastisch! wel onduidelijkheid over de bezorgtijd.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s van Amsterdam

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizzas ooit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I like the pizza with the truffle sauce😍

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Greatest pizza Around for sure! Very happy that they deliver as well now that we cant eat in. Delivery was a bit late but thats understandable knowing how busy they are.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza ever! Het enige goede dat uit de Corona Crisis is voortgekomen is is dat ze nu ook bezorgen!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s van Tutta la vita zijn altijd heerlijk!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza. Zo wil je ze elke dag wel bestellen. Vlot geleverd ook, aanrader.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Easy and safe, super yummy as always. Ordered yesterday via the site and paid with ideal. there are safety measures and they bring the pizza to the door. its as yummy as always just now at home.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always top!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze zijn super lekker.... Hoop jullie snel weer te zien. voorlopig aan de deur maar hopelijk snel weer op terras

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Súper goede pizza!! Nergens anders meer bestellen.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nice and fast delivery. Really liked the service

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk en snel bezorgd!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super kwaliteit.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via internet besteld. Communicatie via email Bestelling op tijd. Zeer tevreden over bestel proces en kwaliteit.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza’s en nu ook (snel) thuis bezorgd, ideaal!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van Nederland

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was eerder dan verwacht, dus dat was sowieso een plus. De pizza's vegan en salami picante waren heel lekker!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd topper!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I'm glad you deliver now in these weird times!!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snel bezorgd, bedankt!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supergoed!!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious and delivered quickly too! Grazie!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren heerlijk en de tiramisu was zalig! Top!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top net zo lekker als int echt (betere tijden)

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

2 pasta's afgehaald in deze Corona tijd, was heerlijk!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was vlot. De pizza's waren goed belegd en de korstjes waren veel sappiger dan de vorige keer.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza besteld, was weer heerlijk en super leuk de verrassing erbij !😀

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I asked for no meat on one pizza :(

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en niet te duur. Snel bezorgd, ik ga hier voortaan mijn pizzas bestellen

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dé lekkerste pizza's uit Amsterdam en omgeving. Snelle levering en het personeel in het restaurant is altijd even vriendelijk!

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ken TuttaLaVita als een pizzeria die van nauwelijks gare bodem houdt. Zodoende hadden wij om een doorbakken bodem gevraagd middels de online bestelling en ook nog (ter bevestiging) via de telefoon. Helaas was dit toch vergeten. Daarnaast wordt de pizza bezorgd met aluminium onder de pizza. Dit is geen goed idee. Hierdoor wordt alles nog slapper en dat komt de smaak van de paprika niet ten goede. Al met al was de kwaliteit niet van het niveau van toen de zaak net open was of toen de pizza nog 'mobiel' gebakken werd.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen gaat simpel, het was precies op tijd klaar, bediening is heel vriendelijk en het eten is heerlijk! Wat wil een mens nog meer?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s zoals een echte Italiaanse pizza hoort te zijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast response, fast delivery!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als dat je in het restaurant zelf eet. Warm en knapperig. En supersnel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s en pasta’s van Margherita Tutta La Vita zijn elke keer weer fantastisch lekker. Als ik mijn ogen dicht doe, is het net of ik in Italië ben. Niet eerder ben ik een Italiaan tegen gekomen die zo constant is in zowel de kwaliteit van het eten als de snelheid van leveren. Ik bestel nooit meer ergens anders Italiaans!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd. Pizza nog lekker warm wat niet vaak gebeurt.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s, een goed gevulde zalmsalade en dit alles snel en vers bezorgd! Top!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg goed! Heerlijk eten en lekker vers. Jammer dat jullie in alle postcodes in Diemen Noord bezorgen, behalve in 1113. Maar eten stond op tijd klaar toen we het kwamen halen. Top!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza always amazing! For sure i ll place a new order again :-)

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best pizza in town

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

The presentation of the pizza wasn't the best. Also, the middle of the pizza wasn't cooked thoroughly (wet shoe leather consistency).

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de Pizza was zoals altijd prima groetjes Toni

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Woon in Diemen Zuid. Parkeren bij de campus is lastig. Nu door het covid virus een kans om te bestellen. Kan alleen maar zeggen dat ik het jammer vind dat dit niet eerder kon. Heb genoten, pizza super pasta super. Thnx

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Our pizza was so good we decided to turn our kitchen into little Italy and make a lasagne.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

As always the best pizza's that I know of in the Netherlands! I live in utrecht and I happily drive to diemen for these beauties! Loving the food here!!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was geweldig, echt super, bezorging duurde best lang(1,5 uur), dat was wel jammer.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Sistema nuovo per ordini super efficente. Tempi perfettamente rispettati, nella massima sicurezza. Pizza buonissima (come sempre!)

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij houden van jullie. Iedere keer weer. En bedankt voor het toiletpapier

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

erg lekkere pizza's

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

always great food!!! Best pizzas in town! Pasta is delicious too!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! De beste pizza in de buurt. Kom ALSTUBLIEFT ook naar de Amsterdamse poort dat zou zo top zijn.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious, fast and funny! Can't wish to have a better pizza place around the corner!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets minder zout en wat krokanter had ‘m vijf sterren gemaakt, maar nog steeds een prima pizza. En super snel geleverd door Uber Eats (binnen 30 min) 👍🏻

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gewoonlijke kwaliteit van het restaurant nu, helaas ivm coronavirus, thuis. Heerlijk als altijd met een humoristisch tintje! Hoewel wij geen hamsteraars zijn, ontzettend moeten lachen om de wc rol en de sinaasappel haha. Bedankt, wij zullen dankbaar gebruik van maken!

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dank voor wc rol en sinaasappel ook:)

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best pizza place I know. Everything is fresh and so tasty. Would recommend everyone to go and eat here

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Really the best in Amsterdam!